0499-371444 klantenservice@janssenmode.nl
Adres: Janssen Mode
Nieuwstraat 24
5683 KC Best
Routebeschrijving

Australian Footwear

Australian Footwear is in 1996 opgericht en is een Nederlands product. Australian Footwear is een lifestyle merk en biedt een uitgebreide schoenencollectie uitsluitend voor mannen. De schoenen staan bekend om hun authentieke en robuuste karakter waarbij comfort en duurzame materialen een basisprincipe is. De stijl van Australian Footwear is te definiëren als casual met een modieus tintje. Uniek aan het merk is dat Australian Footwear grote maten aanbiedt, de schoenen worden geproduceerd tot en met schoenmaat 50. 


Missie
Australian Footwear is een merk dat is gedreven om casual schoenen te maken met een fashion touch, waar duurzame materialen en comfortabele pasvormen van zelfsprekend zijn. De collecties hebben een authentiek en robuust karakter waarbij comfort het basisprincipe is. Hoewel ze hoge eisen stellen, houden ze het simpel en open. Australian Footwear ontwikkeld schoenen voor een publiek met goede smaak en welke kwaliteit bewust zijn.

Core Values
 Partnership
 Authenticity
 Loyalty
 Integrity
 Accountability
 Quality
 Reliability
 Flexibility

Kom de stoere, comfortabele en modieuze sneakers en schoenen bekijken in onze winkel in Best. We helpen je graag bij je keuze met een goed advies.

Jouw personal shopper staat voor je klaar!
Maak vooraf een afspraak om samen een mooie outfit uit te zoeken.

Maak een afspraak