0499-371444 klantenservice@janssenmode.nl
Adres: Janssen Mode
Nieuwstraat 24
5683 KC Best
Routebeschrijving

Born with appetite

Dit bijzondere mannenmodemerk zag het levenslicht in 2010. Sindsdien heeft het een grote ontwikkeling doorgemaakt. De moderne mode van Italiaanse snit wordt gemaakt door Nederlandse ontwerpers. Genoeg aandacht dus voor de langere benen en armen van Nederlandse mannen. De pasvorm is onberispelijk en dat zeggen we ook van de kwaliteit. Herenkleding voor liefhebbers van stijl en een moderne uitstraling.

Born With Appetite is herenmode vol details

Zoals van een op Italiaanse mode geïnspireerd merk verwacht mag worden, zijn de details opvallend aanwezig. Contrasterende stiksels en manchetten, bijzondere knopen en opvallende binnenvoeringen. Dat is waar dit merk in excelleert. Never a boring day in Born With Appetite. De collectie bevat zowel casual items als zakelijke colberts en pakken. Ons assortiment biedt een keuze voor bijna elke gelegenheid.

Born With Appetite koop je bij Janssen Mode

Janssen Mode heeft dit merk al sinds een aantal jaren geadopteerd. Wij merken dat het steeds meer fans krijgt. Dat is ondermeer te danken aan de eigenwijze, maar toch zakelijke uitstraling van het merk en zeer zeker draagt eveneens de constante pasvorm en goede kwaliteit van de materialen daaraan bij. Nieuwsgierig? Kom dan zeker onze collectie aan de Nieuwstraat 24 in Best bekijken.

Jouw personal shopper staat voor je klaar!
Maak vooraf een afspraak om samen een mooie outfit uit te zoeken.

Maak een afspraak