0499-371444 klantenservice@janssenmode.nl
Adres: Janssen Mode
Nieuwstraat 24
5683 KC Best
Routebeschrijving

Brax heren en dames

Brax mode sinds 1950

Sinds 1950 is de Brax broek al een bekende in de modewereld. De expertise van Brax ligt in het vakmanschap, waarmee dit bedrijf is groot geworden en gebleven. Met name in de broeken lopen zij voorop en zijn ze de specialist in perfecte pasvorm en draagcomfort. Eveneens is er een steeds grotere veelzijdigheid in truien, knitwear, blouses enz. De naam van dit kwalitatieve modemerk is afgeleid van het woord ´Braka´, wat Latijn is voor broek. Dit is gecombineerd met de merknaam Daks, een groot Engels merk, waar de ontwerpers mee samenwerkten.

Perma Blue en Perma Black van Brax in onze winkel

Zowel op de heren- en dames afdeling aan de Nieuwstraat in Best kunt u onder andere de "Perma Blue" en de "Perma Black" kwaliteit van Brax terugvinden. Deze broek heeft een zeer intensief en kwalitatief hoogwaardig verfbad gehad, waardoor deze katoen- stretchkwaliteit broek zeer goed de originele kleur behoudt, zelfs na regelmatig dragen en wassen! Nog nooit geprobeerd? Je zal er absoluut geen spijt van krijgen.

 Damesmodellen.

De damesmodellen die bij Janssen Mode goed vertegenwoordigd zijn, zijn de Mary en de Shakira. deze worden aangevuld met wat andere leuke modelletjes. bent u opzoek naar een bepaald model of bepaalde maat dan kunnen we altijd even contact opnemen met Brax voor u, om een bestelling te plaatsen.

Jouw personal shopper staat voor je klaar!
Maak vooraf een afspraak om samen een mooie outfit uit te zoeken.

Maak een afspraak