0499-371444 klantenservice@janssenmode.nl
Adres: Janssen Mode
Nieuwstraat 24
5683 KC Best
Routebeschrijving

CG By Carl Gross
CG biedt jonge, progressieve en innovatieve kostuums en colberts. Het is een merk wat uit Duitsland afkomstig is. De afkorting CG komt oorspronkelijk van de naam Carl Gross en is de ‘jongere’ lijn van dit merk. Het staat voor kwaliteit en modieus geïnterpreteerde klassiekers, helemaal volgens het modebeeld van deze tijd. Moderne silhouetten en stofkwaliteiten staan centraal. Dit leuke, vlotte merk is altijd up-to-date en trendy.

CG leuke details en onderscheidend
De colberts zijn uitgewerkt met leuke details. Denkt u hierbij aan binnenvoeringen met leuke prints en een speldje of knoopsgat op de revers. De kostuums van dit merk zijn helemaal volgens het laatste modebeeld: smal en in de laatste trendkleuren, zoals momenteel hardblauw en donkerblauw met bijvoorbeeld een zeer fijn werkje in het stof. Actuele slanke pasvormen in mooie Italiaanse stoffen, die zakelijk maar zeker ook voor allerlei privéaangelegenheden erg draagbaar zijn. De fijne details en uitstekende fabricage zorgen ervoor dat dit merk een traditionele uitstraling geeft die wel helemaal past in de huidige tijdgeest.

CG bij Janssen Mode
Janssen Mode biedt een leuke collectie kostuums en colberts van dit merk. Voor de ondernemende, moderne zakenman, maar ook voor gelegenheden hebben wij een groot aanbod aan diverse kostuums en colberts. Kom naar Janssen Mode en laat u verrassen door onze grote kostuumafdeling. Behalve CG/Carl Gross bieden wij u ook merken zoals Roy Robson en Stones. De koffie staat voor u klaar!

Jouw personal shopper staat voor je klaar!
Maak vooraf een afspraak om samen een mooie outfit uit te zoeken.

Maak een afspraak