0499-371444 klantenservice@janssenmode.nl
Adres: Janssen Mode
Nieuwstraat 24
5683 KC Best
Routebeschrijving

falke sokken

FALKE al meer dan 100 jaar

Falke maakt stijlvolle beenmode voor moderne mensen. De ontwerpers van het merk volgen de huidige trends op de voet en ze hebben de moed om de huidige tijdgeest om te vormen naar eigen inzicht. In andere woorden: ze durven anders te zijn. Maar bovenal staat het merk voor kwaliteit. Falke werkt al meer dan 100 jaar, dag na dag aan perfectie.

De geschiedenis van FALKE

Het merk vindt zijn oorsprong in het jaar 1895 waarin dakdekker Franz Falke-Rohen zijn eigen brei-fabriekje start. In deze fabriek werden hoofdzakelijk sokken geproduceerd. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid naar een bedrijf met 800 man personeel. Naast de sokken heeft het merk ook andere producten ontwikkeld, zoals in de damesbreisels en panty-industrie. Met sokken of panty’s van dit merk heeft u gegarandeerd een product met veel kwaliteit en draagcomfort.

FALKE bij Janssen mode

In het assortiment van Janssen mode vindt u Falke herensokken, wandelsokken en sportsokken. Voor de heren is er onder andere de 'airport', een sok in wol-katoen mix, maar ook de 'airport plus', die een dikker voetbed heeft dan de gewone 'airport, bijvoorbeeld voor de koudere wintermaanden. De 'sensitive' is een erg prettige sok met een hoog draagcomfort, doordat de boord niet van elastiek is maar is gebreid, knelt deze niet aan het been. Dit zijn voorbeelden uit de collectie. Komt u gerust de rest van de collectie bekijken in onze winkel aan de Nieuwstraat 24 in Best. Wij helpen u graag!

Jouw personal shopper staat voor je klaar!
Maak vooraf een afspraak om samen een mooie outfit uit te zoeken.

Maak een afspraak