0499-371444 klantenservice@janssenmode.nl
Adres: Janssen Mode
Nieuwstraat 24
5683 KC Best
Routebeschrijving

GANT

 

GANT, innovatieve mode

In 1949 werd het merk GANT opgezet waarbij het doel was om perfect gesneden shirts te ontwerpen, produceren en verkopen. Dat het merk met zijn tijd meegaat, of hier zelfs op voorloopt, blijkt wel uit het feit dat ze in de jaren ’50 kleurrijke shirts begonnen te produceren met interessante prints terwijl op dat moment vooral witte overhemden het meest gangbaar waren. Niet alleen deze kleurexplosie, maar ook de uitstekende kwaliteit en het oog voor detail zorgde voor het grote succes van dit merk.

GANT collectie

Naast de bekende en betrouwbare overhemden, bestaat de collectie van dit merk tegenwoordig ook uit casual kleding . De kleding uit de collecties zijn zowel zakelijk als casual te dragen. Alle producten zijn geproduceerd met materialen van hoge kwaliteit waardoor de betrouwbaarheid van dit merk nog steeds gehandhaafd wordt. Kenmerkend aan de collecties is het innovatieve karakter. Het gebruik van verschillende materialen, texturen, designs, kleuren en pasvormen zorgt voor een frisse, moderne uitstraling.

GANT bij Janssen Mode

Bij Janssen Mode verkopen we kleding van topkwaliteit. Daarom ontbreekt dit merk niet bij ons in de winkel. Bezoekt u onze winkel aan de Nieuwstraat 24 in Best om de kwaliteit van dit merk te ervaren. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de best passende kleding. Ook hebben wij in de winkel collecties van andere merken die staan voor een uitstekende kwaliteit. Voorbeelden hiervan zijn de prachtige overhemden van John Miller en Ledûb.

Jouw personal shopper staat voor je klaar!
Maak vooraf een afspraak om samen een mooie outfit uit te zoeken.

Maak een afspraak