0499-371444 klantenservice@janssenmode.nl
Adres: Janssen Mode
Nieuwstraat 24
5683 KC Best
Routebeschrijving

Gardeur broeken

Gardeur is één van Duitslands bekendste en grootste fabrikanten van jeans, pantalons en katoenen broeken. Het bedrijf heeft zelf de ontwerpers, modelmakers en handwerkers in dienst. Zodat ze het gehele proces van het bedenken van de broek tot het maken van de broek in eigen hand houden. Zo hebben ze meer dan 2.000 specialisten in dienst. En daarmee zorgen ze ervoor dat elke broek niet alleen perfect past, maar de drager ook het beste figuur geeft.

Gardeur broeken met kwaliteit
De afgelopen jaren heeft de broekenfabrikant flink geïnvesteerd in de kwaliteit van de broeken. De kleine details maken het grote verschil. Kenmerken van de broeken zijn een uitstekende pasvorm, hoog draag comfort en veel lengte- en breedtematen (maat 46 t/m maat 64). Kies je voor een broek van Gardeur dan kies je voor kwaliteit en stijl. De broeken worden geproduceerd in diverse kleuren en pasvormen. Van de typische 5-pocket naar de Flat Front, Bermuda short, jeans en pantalons van wol, er is altijd een ruime keuze.

Gardeur koop je bij Janssen mode in Best
Deze kwalitatieve broeken worden in Nederland uitsluitend verkocht bij de betere herenmode speciaalzaken. Janssen Mode in Best is er daar eentje van. Iedereen die ze ooit heeft gedragen, weet hoe het voelt: de broek zit perfect op het lichaam geeft een mooi figuur, is van hoge kwaliteit en modieus, en is dus altijd de juiste keuze. We helpen u graag met een goed advies.

Jouw personal shopper staat voor je klaar!
Maak vooraf een afspraak om samen een mooie outfit uit te zoeken.

Maak een afspraak