0499-371444 klantenservice@janssenmode.nl
Adres: Janssen Mode
Nieuwstraat 24
5683 KC Best
Routebeschrijving
Menu

Herenmode

Janssen Mode is al 40 jaar een begrip in Best en omstreken. Voor vele mannen het vertrouwde adres met alle favoriete merken onder een dak. Wij bieden een compleet assortiment, van top tot teen. Of je nu op zoek bent naar een stoere jeans, een mooi maatpak, of die leuke casual outfit. Je kunt het allemaal vinden in onze sfeervolle en ruime winkel. Ons team enthousiaste medewerksters staat altijd voor u klaar met deskundig advies.

We zorgen voortdurend voor een goede keuze uit de nieuwste seizoenscollecties. Een kleine greep uit onze eigentijdse merken; PME Legend, Vanguard, State of Art,  No-Excess. Voor iedere stijl en iedere gelegenheid hebben wij een aanbod dat daar bij past.

Wij verkopen kleding vanaf maat 46 tot en met maat 64 en alle daartussen liggende jeansmaten, kwartmaten en lengtematen. Wij hebben eigen coupeuses in huis die uw outfit gratis passend kunnen maken. Personal-made overhemden en maatpakken behoren ook tot de mogelijkheid. Samen met u, onder het genot van een kopje koffie, stellen we een mooi pak en/of overhemd samen, geheel in uw eigen smaak en op maat gemaakt!

Jouw personal shopper staat voor je klaar!
Maak vooraf een afspraak om samen een mooie outfit uit te zoeken.

Maak een afspraak