0499-371444 klantenservice@janssenmode.nl
Adres: Janssen Mode
Nieuwstraat 24
5683 KC Best
Routebeschrijving

La fee maraboutee

 

La fée Maraboutée La fée Maraboutée, een eigen visie op mode

La fée Maraboutée is een Frans merk dat een geheel eigen visie op de mode heeft. Het kledingmerk houdt zich niet tot in detail bezig met trends, maar probeert vooral de authenticiteit en spontaniteit te behouden. De kleding kenmerkt zich door vrouwelijkheid, maar het heeft ook speelse invloeden in de collectie waardoor er makkelijk mee gecombineerd kan worden. Het is gericht op de modebewuste vrouw die houdt van de welbekende Franse stijl, een vrouwelijk stijl heeft en hoge eisen stelt aan kwaliteit. Kleed je in La fée Maraboutée’s mooie basisstukken en vrouwelijke jurken om je op en top vrouw te voelen!

La fée Maraboutée, een onderscheidend Frans merk

La fée Maraboutée wil vrouwen aanspreken die zich op een conventionele manier kleden, maar ook 'fashion-addicts' die de mode nauw volgen. Het merk wil voorkomen dat het uiteindelijk nog allemaal op elkaar lijkt, om zo onderscheidend zijn. De insteek is om wat afstand te nemen en een unieke stijl en trend te tonen.  Elegant en modieus.

La fée Maraboutée bij Janssen mode

Bij Janssen mode vind je een prachtig samengestelde collectie van La fée Maraboutée. Prachtige jurkjes in mooie soepele stoffen, leuke blouses, en mooie truien en shirts. Een merk wat echt onderscheidend is van de grote massa, heel eigen, heel hip. Wij zijn erg blij dat we je dit merk kunnen laten zien!

 

Jouw personal shopper staat voor je klaar!
Maak vooraf een afspraak om samen een mooie outfit uit te zoeken.

Maak een afspraak