0499-371444 klantenservice@janssenmode.nl
Adres: Janssen Mode
Nieuwstraat 24
5683 KC Best
Routebeschrijving

MENS broeken

M.e.n.s. broeken koop je bij Janssen Mode!

Bij Janssen Mode vind je een mooie en brede collectie van het merk. Denk hierbij aan sportieve jeans en pantalons in katoen met stretch (band). Maar ook de klassieke pantalons in wol-stretch kwaliteit. Ons assortiment van dit merk is groot, in vele verschillende kleuren, pasvormen en maten.

De herenmaten in de m.e.n.s. broeken variëren van maat 46 tot maat 66. Daartussen bevinden zich ook alle kwartmaten. Deze broeken hebben een lagere bandhoogte dan de reguliere maten en ze zijn wat korter dan de reguliere maten. Ook alle tussenliggende lengtematen zijn beschikbaar.

In de winter bestaat de collectie uit dikkere katoenen broeken, ribbroeken en de dikkere pantalons in donkere tinten. Van jeansmodel, tot steekzak, van gekleed tot de sportievere broeken. In de zomer biedt de collectie dunne katoenen broeken in lichte kleuren en natuurlijk de dunnere wollen pantalons.

Zoekt u een kleding met goed draagcomfort, dan kunt u hiervoor slagen bij Janssen Mode! Kom eens bij ons langs aan de Nieuwstraat in Best.

Jouw personal shopper staat voor je klaar!
Maak vooraf een afspraak om samen een mooie outfit uit te zoeken.

Maak een afspraak