0499-371444 klantenservice@janssenmode.nl
Adres: Janssen Mode
Nieuwstraat 24
5683 KC Best
Routebeschrijving

Modekleuren damesmode winter 2017

De nieuwe najaarscollecties zijn onze winkel al flink aan het vullen. Veel collecties zijn al binnen en daarin zien we een prachtige combinatie van echte herfstkleuren. Warme tinten, zoals bruinachtige, rood, groen en donkerblauw, waarbij het rood en roze het fellere accent geven aan de collecties.

Ieder seizoen worden de pantonekleuren naar buiten gebracht. Dit zijn de kleuren die in een eenduidige afspraak tussen alle partijen die in het ontwerp en productieproces zitten,voor het aangaande seizoen als leidraad worden gehanteerd.

De pantonekleuren voor het komende hersft/winter seizoen voor de dames ;

1. GRENADINE. Jazeker, rood zoals de limonade. Best een felle kleur voor de winter, maar erg leuk te combineren met grijs en blauw, wat je deze winter ook veel tegenkomt.

2. TAWNY PORT. Ook hier zegt de naam het al, de kleur Port, warmrood dus. Eveneens mooi met grijs en blauw.

3. BALLETSCHOEN ROZE. Ook een wat opmerkelijkere kleur voor de winter. Maar deze winter prachtig te combineren met verschillende kleuren zoals tawny port, grijs en blauw.

4. BUTTERUM. deze kleur is afgeleid van een bepaald soort graniet. Het hangt in tussen bruin, beige en oranje. Het doet ook wel denken aan de camel- of caramelkleur.

5. NAVY PEONY. De donkerblauwe pioenroos. veel voorkomende kleur deze winter en met nagenoeg alle andere modekleuren te combineren.

6. NEUTRAL GREY. Inderdaad een erg neutrale kleur grijs, die een beetje naar het blauw neigt, waardoor ook weer goed combineerbaar.

7.SHADE SPRUCE. Deze kleur doet denken aan de blauw-groene kleur van veel naaldbomen. Deze kleur combineert prachtig met het hieronder staande golden lime, maar ook mooi met grijs en roze.

8. GOLDEN LIME. Dit is DE KLEUR VAN 2017. De kleur van limoen! Mooi met grijs, blauw en port.

9.MARINA. Helderblauw, denk aan havens, jachten en bootjes.

10. AUTUMN MAPLE. Dit is de oranjebruine tint van een esdoornblad. Een echte herfstkleur dus!

 

Jouw personal shopper staat voor je klaar!
Maak vooraf een afspraak om samen een mooie outfit uit te zoeken.

Maak een afspraak