0499-371444 klantenservice@janssenmode.nl
Adres: Janssen Mode
Nieuwstraat 24
5683 KC Best
Routebeschrijving

OLYMP

Mannen in OLYMP.OLYMP business of casual
Dit Duitse merk maakt gebruik van twee hoofdcollecties, namelijk de business- en de casual collectie. Binnen deze collecties bevinden zich meerdere kledinglijnen die onder andere bestaan uit modieuze overhemden, stijlvolle truien en pullovers, mooie shirts en kwalitatieve dassen.

Dat ook de functionaliteit meegenomen wordt in de ontwerpen, blijkt uit de eigenschappen van de kleding. Zo is het OLYMP Luxor overhemd kreukvrij zodat u er ook aan het eind van de dag nog keurig verzorgd uitziet. De stropdassen hebben de handige eigenschap dat vuil zich niet hecht.


De overhemden van OLYMP worden gedragen door succesvolle zakenmannen met en sterke persoonlijkheid. Ze zijn uitstekend te dragen bij belangrijke gelegenheden, zoals een elegant diner, maar zijn ook ideaal voor vergaderingen en ondersteunen u in uw professionele carrière. Het gevoel dat u ervaart bij het dragen van de kleding van OLYMP zorgt voor de perfecte uitstraling. Door de hoge kwaliteit van het materiaal en het draagcomfort voelt u zich opperbest. Eveneens voor de vrije tijd biedt dit merk een ruim aanbod aan casual overhemden met leuke designs, tegenbeleg, gekleurde knoopjes enz. De pasvormen zijn onder te verdelen in;

  • OLYMP No. Six super slim
  • OLYMP Level Five body fit
  • OLYMP Luxor modern fit
  • OLYMP Luxor comfort fit


Al met al bieden wij u een groot aanbod aan overhemden! Graag zien we u bij Janssen Mode!

Jouw personal shopper staat voor je klaar!
Maak vooraf een afspraak om samen een mooie outfit uit te zoeken.

Maak een afspraak