0499-371444 klantenservice@janssenmode.nl
Adres: Janssen Mode
Nieuwstraat 24
5683 KC Best
Routebeschrijving

Lieve klant(en),

Hiermee willen wij u op de hoogte stellen van het feit dat wij gaan stoppen met onze zaak. Deze beslissing maak je natuurlijk niet van de ene op de andere dag. Volgend jaar bereiken wij, Ton en Wilhelmien, de leeftijd van 70 jaar, en willen van ons pensioen gaan genieten. Het “winkelen” is de laatste jaren sterk veranderd. Wat de toekomst brengt is moeilijk in te schatten. Lieke heeft daarom besloten de winkel niet over te nemen. Het winkelpand zal omgebouwd worden tot appartementen. Op de begane grond blijft een commerciële ruimte van ongeveer 150 m2.

Wij hebben voor u nog één najaarscollectie ingekocht maar dat is de laatste. 31 december sluiten wij onze deuren. U kunt de komende maanden profiteren van vele mooie aanbiedingen.

Indien wij u niet meer persoonlijk zullen zien, maken we graag van de gelegenheid gebruik om u alvast hartelijk te bedanken voor uw trouwe klandizie in de afgelopen 41 jaar. Het vertrouwen, alle mooie gesprekken en bijzondere momenten die we samen mochten delen, waren voor ons heel waardevol en plezierig.

In goede gezondheid hopen we elkaar op een ander moment te ontmoeten.

Ton, Wilhelmien, Lieke Janssen en zeker ook onze trouwe medewerksters.

 

2 foto's

Jouw personal shopper staat voor je klaar!
Maak vooraf een afspraak om samen een mooie outfit uit te zoeken.

Maak een afspraak