0499-371444 klantenservice@janssenmode.nl
Adres: Janssen Mode
Nieuwstraat 24
5683 KC Best
Routebeschrijving

Rehab schoenen

Rehab footwear

Dit jonge en unieke schoenenmerk vindt zijn oorsprong in ons eigen land. Bij het ontwikkelen van de producten wordt niet de makkelijkste weg bewandeld. Juist daardoor zijn de collecties uitgebreid en uniek. Elk seizoen is er weer keuze uit meer dan 30 verschillende modellen waarbij in totaal meer dan 50 verschillende materialen gebruikt zijn. De oprichters willen graag overbrengen hoeveel moeite, creativiteit en kwaliteit in hun producten wordt gestoken. Zij richten zich dan ook op mensen die graag hun eigen identiteit uitdragen en geïnteresseerd zijn in moderne, kwalitatieve producten.

Rehab collectie

In de collectie zijn zowel de klassieke als de sportieve schoen te vinden. De klassieke schoen kan erg stijlvol gecombineerd worden met een strak maatpak, maar juist ook de combinatie met een spijkerbroek doet de schoen eer aan. De look is dan meer casual, maar nog steeds tot in de puntjes verzorgd. Voor een nog meer casual look kunt u ook kiezen voor sneakers. Verschillende kleuren, prints en materialen zorgen voor de unieke uitstraling. In alle producten is de eigentijdse twist te vinden die dit merk zo bijzonder maakt en waardoor u juist uw eigen identiteit kunt uitstralen.

Rehab bij Janssen Mode

Naast een ruime collectie aan kleding biedt Janssen Mode ook schoenen om uw outfit compleet te maken. Ook de schoenen van dit unieke merk behoren tot onze collectie. Komt u dus eens langs bij ons in de winkel om hier het comfort en de kwaliteit van deze prachtige schoenen zelf te ervaren. De koffie staat voor u klaar en onze medewerkers helpen u graag bij uw keuze! Bezoek onze winkel aan de Nieuwstraat 24 in Best.

Jouw personal shopper staat voor je klaar!
Maak vooraf een afspraak om samen een mooie outfit uit te zoeken.

Maak een afspraak