0499-371444 klantenservice@janssenmode.nl
Adres: Janssen Mode
Nieuwstraat 24
5683 KC Best
Routebeschrijving

Schoffel

Schöffel sportieve mode

Dit sportieve Duitse merk profileert zich als de marktleider voor outdoor- en skikleding. Meer dan 200 jaar geleden ontstond dit kledingmerk met kleinere gebreide artikelen zoals kousen, sokken, slaapmutsen en hoeden. In de jaren waarop het merk van generatie op generatie werd doorgegeven, heeft het zich ontwikkeld tot een zeer bekend merk met complete outfits voor outdoor- en ski-activiteiten. In het ontwikkelen van hun kleding zijn ze altijd erg vooruitstrevend geweest en dat heeft geleid tot een aantal verrassende en vernieuwende ontwerpen. Een mooi voorbeeld hiervan is het gebruik van de GORE-TEX®. Dit materiaal is ademend, maar toch wind- en waterdicht waardoor het al snel gebruikt werd in de productie van de kleding van dit sportieve merk.

Schöffel collecties

In hun collectie is een balans te vinden tussen een intensief werkleven en sportieve vrijetijdsbesteding. Dit vanuit de gedachte dat de natuur ervoor zorgt dat je jezelf weer helemaal op kan laden. Alle kleding voldoet aan de eisen dat het bewegingsvrijheid moet bieden, extreem functioneel moet zijn en tegen alle weersomstandigheden bescherming moet bieden. 

Schöffel bij Janssen Mode

Bij Janssen Mode vindt u dit merk terug bij zowel de dames en heren. We bieden u van dit mooie, sportieve en functionele merk onder andere; jassen, jacks en vesten of truien in bijvoorbeeld fleecekwaliteiten. Voor de winter zijn dit de ultieme producten om te genieten van het buitenleven. Bent u opzoek naar een sportieve, functionele outfit, waar u ook dagelijks mee voor de dag kunt komen? Loop dan eens binnen in onze winkel aan de Nieuwstraat 24 in Best.

Jouw personal shopper staat voor je klaar!
Maak vooraf een afspraak om samen een mooie outfit uit te zoeken.

Maak een afspraak