0499-371444 klantenservice@janssenmode.nl
Adres: Janssen Mode
Nieuwstraat 24
5683 KC Best
Routebeschrijving

Stones herenkleding

 

De reden van het succes van dit Duitse merk is dat zij het juiste ontwerp bieden, met oog voor details. De focus ligt op mannen die graag klassieke kleding dragen, maar hierbij niet in willen leveren op stijl. Diversiteit en kwaliteit, dat is waarin de collecties zich kenmerken. Ondanks dat de kwaliteit hoog in het vaandel staat, is de prijs-kwaliteitverhouding zeer goed. Stones wil voor iedere man de betrouwbare metgezel voor iedere dag zijn, zowel in business als in vrije tijd.

Stones collectie

Stones onderscheidt zich door het maken van vlotte, slank gesneden, trendy colberts en kostuums. Leuke contrastvoeringen, opgestikte zakken en andere leuke en bijzondere details zijn kenmerkend. Met een mooi getailleerd overhemd maakt u uw outfit helemaal compleet. Ook wordt er gewerkt met verschillende materialen om een unieke uitstraling te geven.  

Stones bij Janssen Mode

Bij Janssen Mode bieden wij u van dit merk met name de colberts en de kostuums. Kom naar onze winkel om de Stones collectie te bekijken. Bijvoorbeeld de prachtige slank gesneden kostuums of de verscheidene colberts met een casual chique uitstraling. Eveneens zijn de overhemden en jassen van dit merk te vinden in onze winkel. Wij bieden u deskundig advies en het vermaken van een pak is, wanneer nodig, gratis bij Janssen Mode. Graag zien we u terug bij Janssen Mode aan de Nieuwstraat 24 in Best .

Jouw personal shopper staat voor je klaar!
Maak vooraf een afspraak om samen een mooie outfit uit te zoeken.

Maak een afspraak