0499-371444 klantenservice@janssenmode.nl
Adres: Janssen Mode
Nieuwstraat 24
5683 KC Best
Routebeschrijving

susskind

 

Het kledingmerk Susskind heeft in een korte tijd een enorme groei doorgemaakt. Dit vlotte damesmodemerk is ontworpen door kledingontwerper Arjan Glimmerveen en zijn handschrift is te duidelijk herkennen. Niet alleen in Nederland maar ook in België, Scandinavië, Duitsland en Zwitserland is het merk in opkomst. Susskind is een prachtig merk waarin iedere vrouw zich mooi, comfortabel en echt vrouwelijk voelt. Soepele stoffen, mooie vrouwelijke pasvormen en alles leuk te combineren in lagen. Susskind heeft een eigen stijl, een prachtige kwaliteit en erg fijn draagcomfort. Daarbij is het ook nog eens betaalbaar. De maatboog loopt van S t/m XXXL.

Susskind, grote collectie tops en shirts

Susskind heeft onder andere een grote collectie prachtige tops en shirts. Deze collectie is het grootste gedeelte van het seizoen op voorraad dus bevalt een bepaald item je goed dan ben je in de gelegenheid om het bij ons in de winkel bij te bestellen of bijvoorbeeld hetzelfde item in een ander kleurtje. Denk hierbij aan mooie katoen/stretch kwaliteit-shirts met ingezette ballonkragen, shirts met col, met opstaand kraagje of bijvoorbeeld met ruches langs de halsrand. Maar denk ook aan een leuke collectie vesten, rokken, blazers en blouses. Susskind wordt geproduceerd in Portugal dus je bent ook nog eens verzekerd van eerlijke kleding!

Susskind bij Janssen Mode

Met trots kunnen we je mededelen dat we Susskind in onze collectie hebben. Niet alleen de mooie basic tops, maar ook prachtige blouses, blazers, rokken en truien. Alles van comfortabel materiaal en in haar eigen unieke stijl. Loop gerust een binnen om dit vrouwelijke, moderne merk te bewonderen. Ook voor andere damesmode merken zoals "kyra&Ko", La Fee Maraboutee, Sandwich en vele andere kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag in het vinden van een mooie en passende outfit.

Jouw personal shopper staat voor je klaar!
Maak vooraf een afspraak om samen een mooie outfit uit te zoeken.

Maak een afspraak